QuarkTravel

La Palma

Sterrenwacht La Palma

Lees meer

Cern1

Regelkamer Cern

Lees meer

cern2

Detector Cern

Lees meer

La Palma

Lees meer

ILL/ESRF/EMBL

Overzicht over de instituten

Quarktravel

Jaarlijks reizen vele honderden leerlingen en tientallen docenten met Quarktravel van de Nederlandse Natuurkundige Vereniging naar Europese topinstituten.

Vorige Volgende

Algemene informatie en reisvoorwaarden

De NNV organiseert jaarlijks studiereizen speciaal voor VWO-6 leerlingen, leerlingen dienen minimaal 16 jaar oud te zijn. Deze reizen leveren een grote bijdrage aan het wetenschapsbeeld van alle deelnemers. Het succes van de excursies wordt vooral bepaald door de houding van de leerlingen.

Lees verder.


U kunt met uw school deelnemen aan een van de reizen naar een Europees onderzoeksinstituut. De inschrijving hiervoor vindt plaats vanaf het begin van het schooljaar tot uiterlijk 15 oktober. Net als andere jaren kunt u aangeven naar welke bestemming u wilt gaan en welke weken uw voorkeur heeft.

Lees verder.


Wat verwachten we van deelnemende scholen en leerlingen?

Lees verder.


Om uw leerlingen en hun ouders te informeren kunt u gebruik maken van de leerlingbrief.

Lees verder.


Voor de inschrijving van uw leerlingen kunt u gebruik maken van een standaardformulier.

Lees verder.


Garantieregeling STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt de Nederlandse Natuurkundige Vereniging (NNV) gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van de NNV wordt duidelijk vermeld of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant.

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan de NNV, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandse Bank (DNB) en de Autoriteit Financiele Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. Wanneer diensten door financieel onvermogen van de NNV niet (volledig en/of tijdig) worden verleend, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspaak op maakt.